Shopping Raya With TSUGOI

Hi all... since Ramadhan dah nak tiba.. semakin busylah kehidupan harian kan? Dengan busy nak bawa anak shopping baju raya lagi.. or maybe few mommies out there dah tak sempat nak tempah baju untuk yourself dan anak-anak.. but don't worry.. 


Dengan adanya teknologi yang semakin canggih, maju.. setiap orang ingin dapatkan sesuatu dengan cepat dan mudah.. salah satu style yang paling popular sekarang online shopping!! Rasanya semua pun tahu apa itu online shopping.. yang bestnya sebab memudahkan girlies & mommies yang semakin busy dengan chores & carriers.. so..


TSUGOI has a ready made Peplum and Kaftan for kids as well as mommies. Kalau dulu-dulu cuma mommies je yang boleh melaram, now kids pun boleh juga. Kids zaman sekarang tak macam dulu, bagi je apa baju, pakai je diorg.. sekarang dunia dah semakin moden.. even apa yang mommy pakai.. si anak pun nak juga.. 


So now.. I'm present you a Kaftan & Peplum for mommy and children.. ;)

Kaftan for childrens
***********************************************
Kaftan For Kids (Pink, Lilac & Green)
Size available : S, M & L
RM125.00 (free postage)
 






Design pada bahagian leher & belakang

Peplum for childrens
***********************************************
Peplum For Kids (Pink, Lilac & Green)
Size available : S, M & L
RM125.00 (free postage)
 



Design pada bahagian tangan & leher

Ukuran size bagi para mommies yang confuse atau was-was

Kaftan for mommies
***********************************************
Kaftan For Mommy (Pink, Lilac & Green)
Free Size
RM140.00 (free postage)




Kids model di atas merupakan anak kepada blogger terkenal The Kasihs dan juga kawan baiknya, Elly. Saya merupakan salah seorang dropship agent bagi jenama mereka TSUGOI. Setiap price & details merupakan harga yang telah ditetapkan sendiri oleh pihak Fidily Enterprise. 


Untuk sebarang tempahan atau pembayaran boleh dibuat menerusi Fidily Enterprise CIMB 1238-0009988-05-4. Dapatkan proof payment dan selepas tu barulah urusan pos akan dapat dijalankan. Emailkan proof payment pada ririeyzaries@gmail.com beserta nama, alamat dan nombor telefon.


Selalu asyik pakai color yang sedondon je kan.. so this is the chance to not just wear same color but also same design! Enjoy your shopping!


Selamat menyambut bulan Ramadhan! ;-)