Si genit yang comel

Hi peeps.. hari Ahad, 30/06/2013.. my family ada buat sikit kenduri untuk sambut bulan puasa sekali dengan tahlil untuk arwah Pak Cik Nan.. tak sangka sedar tak sedar dah nak masuk 8 bulan pak cik pergi.. dulu setiap kali nak sambut bulan puasa.. pak cik nan la yang paling semangat sekali.. selalu pun dia punya idea yang nak buat semua ni..


Tak sangka kali ni.. pertama kali dia tak ada dalam kenduri ni.. rindu betul dengan pak cik.. macam tak percaya je pak cik dah tak ada.. aku rasa macam pak cik pergi kursus je.. ok dah tak nak emo emo.. dah tajuk pun si genit yang comel kan..


Entah anak siapa aku pun tak tahu.. da macam anak cina aku tengok

Rasa macam nak gomol cubit cubit je budak ni.. geram betul



Apparently anak sepupu hahaha.. nilah padah bila family dah terlampau besar sangat.. siapa anak siapa pun dah tak kenal.. kalau nak tahu, aku ni dah bercucu dah pun.. mak aku adik beradik ramai.. so siapa yang kahwin awal tu, anak pun lebih kurang sebaya mak aku.. anak dia pula tua 2-3 tahun dari aku.. haa macam mana tu.. I DAH JADI GRANDMA OK!!


Oh btw, aku adalah nak cuba nasib dalam business world ni kan.. kata orang buat duit lebih.. yela sekarang nak itu ini..semua nak pakai cents..


So I'm starting as a drop ship agent for TSUGOI.. ala brand yang under akak Filla.. blogger The Kasihs yang meletup satu malaya ni... (shopping raya with tsugoi


Sempena bulan Ramadhan yang bakal tiba ni.. kita doakan yang terbaik untuk satu sama lain.. :-)