...sea weed... - RIRIEY ZARIES

March 19, 2011

...sea weed...

 ~sushi.......=p kenangan guys...x ley lupe..hoho~
                

actually seaweed nie my boss son yang bagi..its a korean..tapi nie bukan citer nyew pun..hehe..juz teringat balik time F2 dulu ( bukan F4=taiwan boy band tu ek..hikhik ) ok mase tu untuk kelas bm @ komsas aku pun x bape nak ingat sangat la..tapi kitorang kene masak something taw..hehe..tapi yang bes nyew x yah gune tong gas..hakhakXD 



each group kene la pilih satu jenis makanan..aku pun x ingat group aku pilih ape..tapi aku ingat ade satu team nie dye pilih spaghetti..n kawan aku yang sorang nie, dila name dye..dye nie suke sangat ngn sushi..sooo dye pun pilih la sushi..sushi jew x pe..tapi dye siap bawak skali wasabi noq..sape yang x tahan pedas tu agak terase la kan..hahaha



time tu pun kat gerai canteen nie ade la jual seaweed gak taw..boley katekan itu la yang aku makan bile waktu recess nie=p nak flavour ape pilih ambik jew..eh eh silap..bukan pilih amik tapi pilih bayar..XD



p/s : rindoo sama--->pagina, dayah, dila,sammy n sorang ag nadiah^^


xoxo