~ceritera SAMAN~

March 02, 2011

assalamualaikum..........saman da bayar ke belom wei??. haha

psst geng..ade la satu kisah saman nie..haha..kelakar jugx la aku dengar tadi..nak gelak kuat2, teringat plak nie kt ofis..cover beb..hurm..cerite nyew cam nie..c-boy ( chinese boy ) nie still ade saman x settle lagi..satu hari nie, datang la plak orang DBI kt rumah dye..x tau la ade bawak letter ke x kan..konon nyew kalau x settle saman nak tangkap la masuk lokap for a few days..perggh dasyat tu..entah bpe ari kene makan tido segale nyew dalam lokap nty..hikhik..tau ape c-boy nie answer balik.."nak tangkap pergi penjara, tangkap la..saya bukan ade duit mau bayar pun..lagi pun saya bukan penjenayah..nak tangkap pergi penjare pun buat ape??."hahaha-c-boy nie agak cute la jugx..so korang pun mesti boley imagine kan cam ne rupe dye & behaviour dye mase tu..^_~

kawan c-boy nie plak lagi la bes..da dua tige kali kot rase nyew masuk jail..kes saman la jugx..kate dorang "at least dapat la jugx makan free"..haha..macam nak perbodohkan balik jew..oooppppss..harap x terlaser ek..=p

hurm..tapi yang pelik nyew saman blacklist tu semua saman tembak..saman tulis x de plak blacklist..kenape ek??.agak nyew nak bagi rakyat sedar ke ape kew x tau la aku..

p/s : nikmati la saman korang ek..bubbye XD

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts - all time

Blog Archive

FAVORITES