~ceritera SAMAN~

assalamualaikum..........saman da bayar ke belom wei??. haha

psst geng..ade la satu kisah saman nie..haha..kelakar jugx la aku dengar tadi..nak gelak kuat2, teringat plak nie kt ofis..cover beb..hurm..cerite nyew cam nie..c-boy ( chinese boy ) nie still ade saman x settle lagi..satu hari nie, datang la plak orang DBI kt rumah dye..x tau la ade bawak letter ke x kan..konon nyew kalau x settle saman nak tangkap la masuk lokap for a few days..perggh dasyat tu..entah bpe ari kene makan tido segale nyew dalam lokap nty..hikhik..tau ape c-boy nie answer balik.."nak tangkap pergi penjara, tangkap la..saya bukan ade duit mau bayar pun..lagi pun saya bukan penjenayah..nak tangkap pergi penjare pun buat ape??."hahaha-c-boy nie agak cute la jugx..so korang pun mesti boley imagine kan cam ne rupe dye & behaviour dye mase tu..^_~

kawan c-boy nie plak lagi la bes..da dua tige kali kot rase nyew masuk jail..kes saman la jugx..kate dorang "at least dapat la jugx makan free"..haha..macam nak perbodohkan balik jew..oooppppss..harap x terlaser ek..=p

hurm..tapi yang pelik nyew saman blacklist tu semua saman tembak..saman tulis x de plak blacklist..kenape ek??.agak nyew nak bagi rakyat sedar ke ape kew x tau la aku..

p/s : nikmati la saman korang ek..bubbye XD