K-Drama: Tomorrow With You

tak plan pun nak tengok drama ni mula-mula tu tapi sebab dah tertengok kt 8tv and aku pun jenis memang takla penyabar mana nak tunggu next ep, so drama marathons pun begin ;)


bila tengok drama tomorrow with you ni, teringat dengan satu movie ni the traveller's wife. cerita lebih kurang sama je. cuma yang beza in the traveller's wife, lelaki ni boleh going back to the past, present and future. but in tomorrow with you he can only go to the future, tak boleh balik ke masa silam. 


this je hoon guy tried so hard to change his fate. and yes he made it guys even though that ahjussi sacrificed himself in the process. ingatkan ahjussi tu ada niat lain rupanya dia ayah kepada ma rin. so dia bukanlah nak tolong selamatkan so joon tapi anak dia, ma rin. macam final destination pun ada kan. death comes after those who survived the accident where they supposed to die.


scene yang ni aku rasa paling cute sekali. je hoon paling cute sekali. omg dia punya aegyo tu omg.. gula nasib baik tak tumpah je hahaha aku punyalah berdebar masa kt ep15 tu. takut la si so joon tak dapat balik ke masa asal. tapi dah agak dia mesti koma or something and that's why dia tersangkut between two times tu.


dah biasa tengok je hoon serious dalam signal, bila dia tetiba aegyo macam ni.. auw nak terangkat kaki tangan semua hahaha rasa macam cringe je. sweet sangat dia, tapi tak la se sweet ibarat gula tumpah macam jong suk kt w two worlds.. dua-dua surname pun lee. dah boleh geng jadi loverboy hehehe


korang tau tak minah cakap dia tak suka je hoon sebab dia punya handsome tu perfect sangat hahaha jadi handsome perfect macam ni pun satu crime jugak ke. takpe la. tak payah nak share je hoon dengan minah kan ;)


senyum macam ni siapalah tak cair kan XD


i love may sebab too many best drama serentak. drama yoo seungho, park seo joon, damn aku lupa sorang lagi tu siapa hahaha1 oh yeah ji chang wook. yang ni aku dah start tengok 2ep je. kesian ji wook risk his own career sebab nak tolong perempuan tu.


xoxo