Tripkies 1.0

November 24, 2018

so that was the wrap for our short vacay or we call it tripkies. it was nice meeting em though i was very nervous cos it was my first time meeting em. tbh aku dah lama tak writing so dah tak ingat how to start a story lol so i will start from casuarina je, where i was waiting for kak if and fira. and before that, mama penuh dengan drama, kot kot la organ aku ni kena jual ke apa hahaha


so after meet dengan kak if and fira, kitorg terus gerak ke homestay. so ofc party jekki dalam kereta mana boleh miss kan kkk kitorg sampai lebih kurang pukul 12 macam tu tapi sebab check in pukul dua and depo will be paid by mel first, kitorg gerak cari tempat nak lunch dulu but hamagad you know what, traffic jem nya seremban macam kt kl.. bak kata fira orang seremban pakai kereta sorang satu kot, kaya uolls eh kkk


belum lagi kira sesat dalam palm mall cari burger king tak jumpa, rupanya 2 floors down lagi nak pergi. rasa macam jauh sangat dari parking kt level 4. but never mind, we finally found burger king and tbh i don't like the fried chicken and it makes me missing mekdi fried chicken.. my truly bae! kkk


we arrived at the villa and everyone was there some at the kitchen, in their room and watching telly. it was a lil bit awkward at first cos i never met in irl lol just chatting with em in the group chat and they're a nice girls.. can't believe i managed to fit in hahaha my first short trip without amy woohoo the plans is kitorg pergi main kt beach tapi sebab hujan lebat, tak jadi pergi beach and barbecue pun cancel, poor nana and kak aishah tried their best nak hidupkan api and kai and kak ida tolong pegang payung, hujan tak nak pun beralah dengan kitorg.. sob sob


lastly masak semua atas dapur gas and microwave hahaha tahu tak maybe sebab lapar sangat ke apa, kak ai masak hotdog dengan microwave je tapi licin kitorg makan hahaha so later that night, lepas dinner, we all jump into the pool.. and sambung watching sechskies infinity challenge after that, also sambung makan lagi. and that night, i went to the next room bawak bantal dengan selimut, mitak nak tidur sekatil dengan yana and hani haha


aku kalau cerita tak pernah tak panjang kan haha dah lama sangat simpan dalam draft aku pun tak ingat lepas tu apa jadi. takpe la aku straight to the wrap je la ya..


nak ambik gambar ni pun banyak betul cerita dia haha dahlah hari panas terik ok takpe lagi. lepas tu aku pulak dah tersimpan beg cap semua la dalam luggaage ambik keluar balik. anyways guys i had a lot of fun with you girls. and i'm soooooooooo looking forward to our tripkies 2.0 btw ada yang tanya di ig mana nak dapat baju ni haa


xoxo

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts - all time

FAVORITES