K-Drama: Bride Of The Century

Bride Of The Century


Kerana shooting drama nilah Hongki patah tengkuk and FT Island 5th anniversary in KL which is supposed to be held in December last year is cancelled... anyway forget about that issue for a while, now aku cuma nak share yang Hongki's latest drama is daebak you olls~


selalunya k-drama yang aku tengok semuanya genre romantic comedy but this time apart of romantic comedy genre, they also have horror~ awal-awal drama start dah tunjuk part spooky..




Taeyang Corp. ni merupakan sebuah syarikat yang besar di South Korea, keluarga yang menguruskan Taeyang Corp. ni dah berada dalam sumpahan selama 100 tahun. Anyone yang berkahwin dengan anak lelaki sulung dari Taeyang Corp. akan mati akibat sumpahan tu. So overall drama ni ada sikit-sikit unsur fairy tales folk macam tulah..


And in this drama you guys will see a very cold man, Choi Kang Joo instead of lively Hongki.. oh by the way, aku tak tahulah bila drama ni will be airing in telly but if you all are excited sangat nak tengok hongki, you all boleh tengok di dramago/BrideOfThe Century. Drama ni cuma ada 16 episodes je ok ;)


xoxo