Golden Crunch & Brekkie Wrap

Lately ni boleh dikatakan hampir setiap hari hujan.. cloudy memanjang.. mana matahari yang selalu panas terik & rembang pun tak tahu ke mana.. macam dah kena sorok di celah-celah awan je.. ni yang buatkan aku semakin liat nak bangun pagi.. sejuk punya pasal.. sampai pernah sekali aku lupa nak bangun kerja sebab ingatkan hari tu hari ahad.. mengelupur aku dah lambat..


malam tu aku pergi makan pizza dengan mama.. memang favorite kitorang sangat-sangat.. tapi papa dengan darwisy tak suka makan pizza sangat.. so aku berdua dengan mama je, our girlies night hehe


sebab berdua dengan mama je, golden crunch 1 is our choice


mushroom soup


mushroom soup sampai cepat je tapi air lambat.. pizza lagilah lambat.. my mushroom soup dah nak habis baru pizza nak sampai.. size pizza pun regular je.. this is one of their service that I really don't like.. they're too slow..


golden crunch pizza


rasanya not bad..cheese tu memang melting giler but the best part is, I think kids would love this one.. the bread.. memang crunchy giler.. rasanya macam makan keropok pun ada but still cheesy sensation is the best so far.. 5 star I would say!


selain dari cili benggala, mushroom.. slice hot dog yang dipotong semua besar-besar.. boleh kembung mulut makan haha and also this is the first time I makan cili benggala and sedaplah hahaha tak ada rasa pedas pun, macam nak kata masam tak masam, nak kata manis pun tak manis.. it's in between




ok ingat tak aku pernah cakap nak try brekkie wrap? new mcdonald's breakfast set.. both of the menus I dah try.. and brekkie wrap with chicken roll lagi sedap.. mama makan brekkie wrap with sausage.. aku pun try lah sikit and rasa ayam yang lebih.. rasanya macam chicken mcrib..


now they have promo, only MYR 11++ (brekkie wrap with sausage & chicken roll with one cup of coffee) worth a try :-)


p/s : I always put on ft island cd when I'm driving and surely I would know which track I stop or pause, but weirdly everytime I play the cd the track number has already change.. cos it happens to often, after we finished eating at pizza hut and got into my car, I played the cd and I ask who play the cd.. cos I know no one in my family like to listen korea songs.. and suddenly my mom answer "I DID".. I was like -huh really?- the track is always the same one.. track 9 tears are falling.. my mom said their songs are nice.. can you believe it? my mom one of ft island's family too ;-p


xoxo




-ADV-




Date : 22nd December 2013
Time : 5:00PM
Venue : Stadium Negara