May 16, 2013

Lawson + Broken Hearted

I bet y'all must have heard the Capital FM play Lawson new single Broken Hearted and it is absolutely catchy to hear. You'll never able gonna stop yourself from playing it dozen times. Yep single tu masih belum released until July 7th. So kalau you all dah dengar / die hard fan or Lawson, tunggu apa lagi. Cepat-cepatlah pre order di iTunes - Broken Hearted.

Dah tu je pasal Lawson... sebenarynya aku nak citer pasal kes aku tak dapat pergi gig diorg di Stage Club hari tu.. Yep, the same place where Simple Plan, Hot Chelle Rae & Boyce Avenue play their gigs last year.. Punyalah semangat aku masuk contest Universal Music Malaysia, iolls menang ok! Tak sangka few days before the gig, pihak UMM call dalam pukul 3 lebih... sob sob


Tiket semua I dah ready even though I dah join & confident boleh menang UMM contest... Ok ok I memang tamak haloba.. satu tiket I nak buat kenang-kenangan la konon.. lastly termakbul jugalah nak jadikan kenangan...

Dahlah beli tiket pun minta member tolong belikan.. she's a strangers but when you share the same interest with that person, you'll have nothing to worry bout even though there is a good reason to do so.

Kenapa tak pergi?

Sebab papa masuk hospital, petang tu I baru je balik dari KL, attend wedding my bff.. malam tu papa kena masuk wad.. in other words, family comes first.. concert tu bila-bila je boleh pergi... Petang semalam masa pergi Tasek nak ambil mak long, nampak dia tengah kepit something.. kt celah ketiak tau.. then I kenal package tu sebab dah biasa tengok kt office hahaha.. Dalam kereta juga I buka package tu.. Disebabkan dia balut berlapis-lapis, terpaksalah I sabarkan tangan dari koyak-koyak kertas tu...

Haaaaa ni dia album tu.. Berbaloi tau RM 60 dapat Deluxe album with 2 CDs and pass untuk showcase tu sekali.. So pada pass tu ada sekali number untuk lucky draw. Kalau I tak silap lucky draw tu untuk M&G...


Now Lawson dah join Westlife kt special shelf... betul-betul dekat my bed side table.. ;p


Last but not least......

Happy Teachers Day!!!