I'm back with Weibo - RIRIEY ZARIES

September 18, 2013

I'm back with Weibo





Ooopppsss Ri Ri is back!!!!!!!!!!!!!!!! macam poyo je kan.. mengalahkan retish nak sorak bagai but who cares.. this is my site so suka hatilahkan ;-p


haha ok I  cuma nak bagitahu yang my weibo account dah boleh log in... hari tu punyalah gelabah tak boleh nak log in weibo.. mana taknya last log in pun tahun lepas.. dahlah dengan tak ingat username password etc.. sampai create new email nak set up new weibo account.. but fail juga.. lastly minta tolong dengan joanne tolong set up kan, pun tak boleh juga.. maybe nak tuan tanah juga yang buat kerja.. mengada sungguh!


entah macam manalah hari ni, tiba-tiba rasa macam nak log in pakai yahoo mail and you guys know what?? I'M SUCCESS!!! yeehaa andre andre *tersedak andre yang tengah minum kat cafe rosalinda*


what is weibo? fyi weibo is the same network social as twitter.. cuma yang bezanya weibo is made for Chinese/Taiwan citizen aka chinese twitter.. ala macam mface jugalah.. facebook ala ala malaysia..



how do i know about weibo? of course it's non either from my fave band westlife.. ever since they told us that they're having farewell tour in china mainland, secara tak langsung they all pun create weibo account hurm let say to show their respect to their chinese fan..


ok i admit memang kerana westlife juga i created weibo account but also cos of Alec Su, chinese/taiwanese actor.. hehe


ya i tau handsome.. single mingle lagi tau


*********************************************************************************
bak kata fath.. guy yang i suka selalu single but in the end,
rupanya mr g**.. hopefully alec bukan macam tu
kalau tak semakin meningkatlah list mr g**
*********************************************************************************


siapa yang tak kenal yong qi aka 5th prince in ancient series my fair princess.. ingat tak ingat tak? hehe time tu i baru darjah lima masa ntv7 broadcast the series..




haaa nampak tak link dalam pic tu? everytime you all upload photo, watermark tu akan muncul dengan sendirinya.. so strangers tak bolehlah nak download pic you all and claim itu diorg punyakan.. esp bila you all dah penat-penat stalker celebrity tu sampai terjatuh-jatuh, tengok-tengok orang lain pula dapat nama..


eh faham tak apa i cakap? macam berpusing-pusing pula.. hurm whatever.. kalau dah ada weibo nanti, janganlah malu-malu nak follow ya.. btw format semua in chinese but don't worry.. you boleh translate to english kalau guna google chrome la.. if mozilla or ie tak tahulah macam mana..

ok bye.. til next time ;-)


last but not least










THE LITTLE ALEC

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.




xoxo