[Free Gift] Power Bank

December 05, 2013

Current mood : ^_____^


[now watsons vip card also can be use as touch 'n go & since I already have one (limited edition design) from super gt racing, I said no to the salesgirl when she tells me the offer =)]


morning all.. even though the title is free gift it doesn't mean I'm having a gift away here lol sorry for disappoint you.. btw I have a thing to show and tell.. nowadays everyone know how important cell phone is right? sometimes yang lecehnya when battery's dead [or something similar happen], rasa geram pun ada kan..


first, sebab nak kena charge cell phone and must wait at least two hours for it to fully charge and maybe more than two hours pun ada.. ini kalau yang battery dah memang nazak.. wajib tukar dah ni.. 


second, ada juga yang charge pakai charger yang selalu our dads pakai masa driving/out station.. yang ini pun leceh sebab cuma boleh guna dalam kereta..


third, ada yang cakap mahal.. but after I survey the price.. it's quite reasonable though.. yang mahal sebab the cable can be use from nokia 3310 model until iPhone.. yang murah basically untuk smartphone sahaja..


so baru-baru ni watson ada buat free gift for every purchase above RM 150 for member & RM 200 for non-member.. disebabkan aku ni pantang nampak perkataan FREE terus undur setapak from counter and tambah lagi satu barang nak cukupkan RM 150 hehe


cr love for beauty


warna pink yang aku ambil.. itupun main rembat je.. masa nak choose color power bank pun macam tu.. stock color yang ada pink, yellow and white and I chose white.. 


best sangat pakai power bank ni.. even though they only supplied one cable, it is easy to carry around or put in my bag due to the size and how light it is.. yes, there is few power bank yang supplied so many cables yang dari 3310 sampai ke iPhone.. but as long as it is useful who cares kan.. dapat pun free kot hehe ;-p


xoxo




*************************************************************************


last saturday semua terkejut dengar berita kematian hero FF, Paul Walker.. sedihnya sebab FF7 is in the making since November and his new film Hours will be premier on Dec 13th, in fact he's not the one driving.. itu yang sedih tapi bila dah tertulis bagaimana dan bila seseorang itu akan mati, siapa pun tak dapat nak elak...


sekurang-kurangnya biarlah penghormatan terakhir remain as the last goodbye.. ada juga anonymous yang upload pic post mortem Paul Walker.. kalau suruh owner account tu delete, confirm dah ada Twitter users yang lain dah download pic tu..


Rest In Peace, Paul Walker..




*************************************************************************




You Might Also Like

0 comments

Popular Posts - all time

Blog Archive

FAVORITES