K-Drama: Bel Ami

December 16, 2013

Best betul dapat member yang macam ni.. saling ingat-mengingati esp bila dia tahu yang aku suka giler dengan Jang Keun Suk Oppa, laju je nak tweet suruh aku tengok tv.. eh harus tahu panggil oppa sebab dia tua dari kita gitu hehe his new drama is currently broadcasting in KBS World, Bel Ami aka Yabbeun Namja (Pretty Boy)


Tapi yang lagi best, he has to cut his long hair for this drama!!! Lol director diorg siap highlight lagi yang JKS ni dah 4 tahun tak gunting rambut, and in this drama we all dapat tengok rambut panjang dia kena gunting hehehe 


Synopsis citer ni pasal seorang lelaki Dokgo Ma-Te yang rasa diri dia paling handsome, dia ni selalu fikir macam mana nak make money gunakan his pretty face. Until one day he met Hong Yoo-Ra (a rich lady) who became he mentor and suruh dia goda 10 orang perempuan and he succeeds! And one day, ada seorang awek ni pula yang mucul, nama dia pun pada aku pelik Kim Bo-Tong (ada ke orang letak nama macam tu?).. perempuan ni memang crush giler dengan dia but the big problem is perempuan ni miskin and Dokgo Ma-Te ni cuma nak perempuan kaya je.. drama ni ada 16 epeisodes je tau and adaptasi dari comic book series.. so don't miss out ok! ;)


 Jang Keun Suk (Dokgo Ma-Te) and IU (Kim Bo-Tong)






.
.
.
.
.
.


Goodbye long hair!




xoxo




You Might Also Like

0 comments

Popular Posts - all time

Blog Archive

FAVORITES