Bingung

Tengok tajuk je pun aku dah bingung... bingung sebab bila nak transfer photos dari handphone ke laptop.. belum lagi photos dari handhone papa & mak long lagi.. =.=


Time macam nilah aku terasa tension guna Windows Phone...


Kenapa??


Sebab Windows Phone ni special.. bukan macam cell phone lain.. senang-senang bluetooth dah transfer things you want to laptop.. For Windows Phone user, first thing we have to do once we get it is to install or download Zune software in your laptop.. otherwise you wouldn't be able to syncing any photos or musics or videos you want..


But the best part about it is, the folders are damn organised.. tak bersepah-sepah.. and apps pun semua best although we can't download Instagram..


By the way, photos yang buat aku bingung sekarang ni.. photos di Jitra semalam.. punyalah banyak sangat.. siap ada yang tanya dah masuk FB belum.. berapa kali nak kena remind pasal benda ni je..


Sabar eh.. nanti free, I transfer semua photos tu.. okie dokie?? =P





Ok bye.