June 10, 2013

Girlies night out & gossip

Bila girlies yang lain banyak dah membawa diri ke KL, tinggal aku dengan berapa kerat je lagi dekat Ipoh ni.. And si Mahesh ni pun dah habis study di Unitar Kampar.. so malam Sabtu hari tu, malam untuk kitorang bergosip.. Psstt.. I takut dengan mak dia, macam polis pun ada hehe...


Ingatkan nak pergi Jusco nak beli seluar dekat PDI, tapi sebab malas nak cari parking, both of us decide pergi hang out di Old Town White Coffee.. Bila sebut White Coffee je terliur terus nak minum White Coffee Freezy.. Sedap sangat.. dia punya cream and then serbuk coffee tu... WOW!


Tapi malam tu forget about ice, I order Nanyang Coffee.. mula tu nak order Black Coffee tapi Mahesh cakap nanti I tak mampu nak telan.. betul cakap dia.. Nanyang Coffee pun I tak mampu nak telan.. pekat sangat.. sudahnya I order ais kosong je.. sedih betul =.=


I tak pernah ambil dinner set, then malam tu I give a try and it worth, really.. sebab dapat dessert sekali.. ice cream & serbuk coffee... Yummylicious!!!


She eats Assam Laksa and ordered lime juice


Nanyang Coffee.. taste suck!! I would never have this kind of coffee again..


Mushrooms rice with chicken.. taste yummylicious!!


And here goes the desert.....


Ice cream with coffee a lil bit of coffee powder..


That's not it.. we went to Euro Fun Park.. I nak main Challenger and Top Gun, tapi sebab we just had our dinner, terpaksa batalkan niat tu.. honesty, Mahesh memang tak nak main pun games tu.. dia takut + pening =.= 


Tak puas lagi bergosip malam tu.. rasa macam nak pecah perut.. nasib baik ambil outdoor table.. 


xoxo