Izzue Islam #SSID

Ha kemain excited I nak citer hari ni.. pepagi masuk office, sementara bos belum ada ni.. meh sini ada satu citer nak kongsi sekejap.. *sampai tertypo typo.. penat nak amendment* hihi


Semalam masa tengah makan yong tau fu dengan mama sambil tengok citer Teduhan Kasih.. kalau korang pun follow sekali citer tu, masa waktu break kan ada adv #hottv and Izzue pun ada sekalikan.. kalau tak silap, show tu pagi semalamkan?


"pe nama dia? Izzue Islam" "aah" "handsome dia" "tula bini dia dah 31.. dia muda lagi" "huh 31" "tula semua peminat dia cakap dia kawen cepat sangat, dengan orang tua.. padahal dia baru 23" "bini dia baik kot" "masa dalam #MeleTop, masa diorang tanya apa yang buatkan dia nak kawen dia cakap sebenarnya aku tak nak kehilangan dia" "bini dia baik kot" "dia takut orang lain kebas dulu kot haha" - itulah antara dialog I dengan mama ;P


Haaa handsome tak? Kalau dapat laki macam ni confirm tak curang dah.. *statement lapuk oleh setiap perempuan di muka bumi* hahaha


I letaklah photo ni dalam FB, yang member laki ingat he's my boyfriend and girlies plak ingat I betul-betul terserempak dengan Izzue.. hahaha sorry girls.. photo ni I Google je hehe


Macam mana boleh minat Izzue..


I mula minat Izzue lepas tengok citer Mimpi Cinderella.. tak pernah miss tau citer tu tapi time tu bukan sebab betul-betul nak tengok Izzue punya pasal tapi sebab nak tahu ending citer tu je hehe so bila I tengok promo SSID... giler tak tengok citer tu.. dalam promo dia bukan main handsome lagi.. ala ala K-Pop gitu..


Next mission is to find and buy this novel... entah siapalah yang rajin sangat edit photo ni hehe anyway it looks nice.. thumbs up yaw.. tapi kan.. best juga if the novel look like this.. confirm tak khatam baca.. duk tengok Izzue tiap-tiap malam..


By the way.. orang yang bertanggungjawab kenalkan Fourteen is Reen.. masa tu dia post MV by his group in our MW group.. dia cakap diorg ni macam tiru gaya Westlife pun ada.. hurm entahlah.. I tengok macam K-Pop je.. dia post MV berdua Bersatu and memang I suka giler lagu tu cuma I tak tahu siapa yang nyanyi hahaha *sadis kan*


Memang handsome handsome kan diorg ni.. hihi

Style Izzue sama je macam photo yang kata atas tu kan haha


Ok bye. Take care peeps #haze *syukur Alhamdulillah Ipod dah tak ada haze* :-)