Cukup sudah 24..

Terasa macam dah tua je.. Hari tu masa chit chat dengan sorang member, cara dia cakap sama macam Syam.. "masa I muda dulu I pun jahat juga tapi sekarang..." ll "Eh cara u cakap kan macam kawan I di KL.. Dia selalu cakap macam ni then I cakap pada dia.. sangat tua ke sekarang" ll "haha.. bukan macam tulah.. cuma I rasa bila I tengok orang lain buat perkara yang kita pernah buat, kita tahu apa effect selepas tu.. sebab kita sendiri pernah been through all that.."


Ada point juga kan cara dia bercakap.. Ok la.. so lepas ni I kena terima hakikat yang I dah tua.. sob sob


And by the way thanks to everyone who wishing me happy b'day in Twitter as well as Facebook.. Yang mana I tak reply balik mentions and comments you all.. sorry ok.. *malas nak scroll sebenarnya* hehe


And thank to my beautiful girlies from Indonesia & Babylond for sending me wishes through WhatsApp.. ;)


From Ruaa in Babylond, Iraq


From Nadh in Indonesia


From anonymous.. haha tetiba je dapat email ni..


Tapi yang paling best sekali...........................


.
.
.
.
.
.


IT'S MY PARENTS 25 ANNIVERSARY!!!!!




Sweet kan... my lovely parents.. paling awesome paling best and my everything...


Best and sweet tau dapat share this amazing date with my parents.. you all ada? *bongkak sekejap*


P/S : Papa ni sampai hati tau cakap anak sendiri dah umur 25.. saja je nak tuakan lagi.. sob sob T.T


xoxo