Euro Fun Park

Ipohian yang tak tahu apa itu Euro Fun Park... memang saja nak kenakan?? Ingat tak dulu-dulu, Euro Fun Park pernah buat dekat Station 18? Now they all buat dekat Greentown Business Centre.. Dari dataran dah boleh nampak lampu magic diorg yang selalu mengkhayalkan budak-budak.. termasuk adik I yang notty mengalahkan jin notty..




Ini bukan macam fun fair main masuk je & then beli token if you feel like playing games.. Kena beli tiket ok!! Dewasa = RM 4, budak = RM 2.. 


Masuk-masuk je I dah ada target apa nak main tapi focus of course la dengan Darwisy dulu.. hehe bagi dia puas main bagai.. selagi ada semua game, selagi tu dia nak try semua ;p Me & my dad cuma main X-Coaster & Euro Wheel.. 


Token yang ini tak cukup sampai kena beli lagi 14..


Muka excited Darwisy nak naik train..


X-Coaster tu sama  macam Roller Coaster but the different thing is we're sit in a cup that can fit 2 or 3 people in it.. Sempat lagi I minta bro kat situ tolong snap pic both of us hehe sekali cup tu bergerak je, rasa macam terbalik ke belakang.. itu ok lagi.. tapi bila berpusing je, rasa macam kena campak dari KLCC or plane je..


Ini view dari atas, masa me & my dad naik Euro Wheel.. 


My dad


xoxo